Wian heeft mij behandelt voor schouderklachten. Ze maakt van de therapie een samenspel van de patient en de client door continu terug te koppelen. Natuurlijk hangt het resultaat ook af van de mate waarin je zelf thuis aan de gang gaat. Maar doordat de huiswerkoefeningen beperkt waren, en goed aansloten op de zojuist gegeven behandeling, was dit geen enkel probleem. Mijn schouderklachten zijn enorm verminderd. Ik kon geen parkeerkaartje pakken bij de parkeergarage zonder uit het raam te hangen. Nu kan ik weer gewoon in mijn stoel blijven zitten!

Maaike

Door haar grote ervaring als therapeut weet zij een helder beeld van de klachten van haar cliënten te krijgen. Tijdens het functionele onderzoek dat volgt, zoekt zij de oorzaak van de klacht. Zij legt in voor iedereen begrijpelijke bewoordingen uit wat haar behandelplan is en bespreekt wat zij gaat doen, en vooral wat haar cliënten zelf kunnen doen. 
Zij coacht en begeleid en leert cliënten hoe zij herhaling van dezelfde klachten kunnen voorkomen. 
Ik wil Wian bedanken voor juiste diagnostisering en succesvolle behandeling van mijn jarenlange voortslepende rug- en arm klachten. Ook mijn vrouw heeft zij succesvol behandeld en onze dankbaarheid is groot. Ik zal Wian waar mogelijk van harte aanbevelen bij mijn relatie

Cees Verbree

Na een val van de trap anderhalf jaar geleden in juli 2015 liep ik een enkelbreuk op. Deze breuk heelde goed.
Een jaar na de val kreeg ik pijn in mijn linkerarm en elleboog. Tijdens de val had ik me met die arm vastgegrepen aan de trapleuning waardoor er een flinke ruk aan mijn elleboog werd gegeven.
Ik heb Wian gevraagd naar mijn arm te kijken. Na 4 zeer uitgebreide behandelingen is de pijn sterk verminderd en de souplesse terug.
Ook met andere klachten ben ik bij Feel It geweest en ze heeft me iedere keer enorm geholpen.
Deze alternatieve geneeswijze kan ik iedereen aanraden en ik hoop dat Wian Tosseram nog vele mensen van hun klachten af kan helpen.

Marianne Kleiman

Ik heb je behandeling als prettig ervaren. Je gaat zeer gedegen en zorgvuldig te werk om alle aspecten rondom de klacht in kaart te brengen en je kijkt hierbij verder dan alleen de locatie van de klacht. Ik heb gemerkt dat je mijn ervaringen tijdens de behandeling maar ook de ervaringen die ik opdoe in het dagelijks bewegen (na welke activiteiten zijn er bijvoorbeeld klachten) weer gebruikt in je diagnostiek en behandeling. Het was eigenlijk een continu proces van onderzoekend behandelen waarbij steeds meer beïnvloedende factoren aan het licht kwamen en behandeld werden.

MiriamFysiotherapeut

Wian heeft mij enorm geholpen!! Na jarenlange klachten ontdekte zij dat deze kwamen van een auto ongeluk van 14jaar geleden!!! Sinds haar behandelingen geen enkele last meer. Dank je wel!!!

Marianne

Doordat Wian een geheel andere benadering heeft dan een bv een fysiotherapeut, ben ik nu na een lange tijd eindelijk af van mijn pijn in de aanhechting van mijn achillespees. Ook de aparte behandeling van mijn nek en schouders geeft enorme verlichting na opgebouwde stress en langdurige belasting van de schouders en nek partij. bedankt Wian!

D. Ferwerda

Na een moeilijke bevalling in 2006, bleef ik continue rugklachten houden. Jarenlang had ik last van een zeurende pijn onderin mijn rug.
Een bezoek aan een reguliere fysiotherapeut leverde kort een verbetering op.
Ik houd van hardlopen en heb dit jaren met veel plezier gedaan. Tot het moment dat ik de straat uitrende en alles compleet blokkeerde. Vanaf dat moment durfde ik niet meer.
Toen kwam ik in contact met Feel It. Wian heeft door een 4 tal sessies de functie van bepaalde spiergroepen in kracht hersteld en spieren losgemaakt. Dit veroorzaakte kennelijk de voortdurende pijn in mijn onderrug.
Het resultaat is dat ik momenteel weer geheel pijnloos door het leven ga en de eerste hardlooptrainingen er weer opzitten. Het ging super.
Wian bedankt!

Diana

Ik kwam al een aantal jaar bij Wian voor de   heerlijke, stevige massages die zij geeft. Nadat ik op mijn schouder was   gevallen tijdens de wintersport, liep ik ook bij een fysiotherapeut. Na een   half jaar fysio waren de klachten nog steeds niet verbeterd. Ik ben toen   gestopt met de fysio en heb Wian gevraagd mijn schouder te gaan behandelen.   Zij paste een nieuwe therapie toe en binnen een paar maanden was de pijn in   mijn schouder stukken minder. Ik ben daar superblij mee en het gaat steeds beter! Wian zit op een zeer goed te bereiken locatie. Ze is o.a. bij VNT   aangesloten, waardoor haar behandelingen vaak gedeeltelijk of geheel vergoed   worden door de ziektekostenverzekering.

Ellen